Bank for ejerledere

Som ejer og leder af din virksomhed, er du vant til at sidde med alle beslutninger selv. Nykredit ErhvervsBank tilbyder værktøjer og sparring, både som hjælp til de overordnede beslutninger og til at holde styr på den daglige økonomi i din virksomhed og derhjemme

Se hvad vi kan gøre for dig

Hvad bringer din virksomhed frem?

I Nykredit ErhvervsBank har vi en klar ambition om at skabe størst mulig værdi for dig, der både ejer og leder din virksomhed. Derfor arbejder vi løbende på at indgå samarbejder som sikrer os viden om, hvad der skal til at bringe dig og din virksomhed foran.

Få inspiration

Kundefordele med dig i fokus

Med vores kundefordele ønsker vi at bidrage til at gøre din hverdag som virksomhedsejer lettere. Derfor bliver du tilbudt kundefordele med fokus på dig og din virksomhed. Du kan fx få hjælp til at få indsigt i, hvorfor dine kunder handler hos netop dig, og til hvordan du motiverer og udvikler dine medarbejdere.

Se, hvilke kundefordele du kan få

Aktuelt

Rentetilpasning - april 2018

Aktuelle renter og ydelser

Aktuelle obligationskurser

Aktuel renteprognose

Få specialiseret rådgivning

Ejerledere

Nykredit ErhvervsBank tilbyder værktøjer og sparring, både som hjælp til de overordnede beslutninger og til at holde styr på den daglige økonomi i din virksomhed og derhjemme.

Ejendomsmarkedet

Vores rådgivning om realkredit og driftsfinansiering bygger på stor erfaring og indsigt. Vi kender ikke alene til de vilkår, det kræver at eje og drive virksomhed med ejendomme. Vi kender din branche indgående og forstår de udfordringer du møder.

Landbrug

Nykredit ErhvervsBank har altid arbejdet for og med landbrugskunder, og det har givet os særlig indsigt i og kompetencer indenfor realkreditfinansiering og driftsfinansiering af landbrugsejendomme.

Sundhedssektoren

Vi har specialiseret os i helhedsrådgivning på tværs af privat og erhverv til privat praktiserende indenfor sundhedssektoren. Vores rådgivere har stor indsigt i og forståelse for hverdagen og dens forretningsmæssige udfordringer.

Corporate & Institutional Banking

Nykredit Markets, Asset Mangement og Nykredit Portefølje Administration tilbyder en palet af produkter og services, som kan løse de finansielle behov for store erhvervsvirksomheder og institutionelle kunder.

Nyheder og analyser

Sådan holder vi medarbejdertilfredsheden høj

Mikrobryggeriet Mikkeller, er gået fra 1 til 400 ansatte på 10 år. Mikkeller giver tre råd til dig, der vil styrke fokus på medarbejdertilfredsheden.

Medarbejdernes motivation kan ses på bundlinien

Der er en klar sammenhæng mellem dine medarbejderes engagement og din bundlinje, siger partner i Ennova Morten Henriksen.

ErhvervsKroner: Fordelagtig rabat på dit bidrag

Som erhvervskunde kan du få rabat på det beløb, du betaler i bidrag på dit realkreditlån i Nykredit. Du får 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. årligt til og med 2019. Du optjener ErhvervsKroner fra 1. juli. 2018.